GHID GRATUIT

9 pași către bogăție și bunăstare prin Legile Universale

În acest scurt ghid, îți voi arăta drumul pas cu pas către o prosperitate calculată, programată, predictibilă pe care l-am documentat în peste 200 de sesiuni 1:1 cu clienți care au crescut financiar.

Începe-ți călătoria către prosperitate

Am pus în acest ghid cei 9 pași esențiali către prosperitate pe care îi aplic cu clienții mei high ticket pentru a-i ajuta să-și crească veniturile, economiile, să scape de cheltuielile compulsive, să scape de sentimentul că nu merită și de emoțiile joase legate de bani cu ajutorul Legilor Universale.

Acumularea de avere este un proces predictibil și simplu dacă îl înțelegi, acționezi constant înspre el și te eliberezi de blocajele și programele care te fac să-l vezi ca pe ceva inaccesibil.


Provocarea apare atunci când nu poți să fii suficient de ordonat și disciplinat încât să faci aceste acțiuni constante din cauza blocajelor emoționale și mentale create de mintea ta.

Nivelul de Ordine financiară pe care îl ai influențează în mod direct câți bani produci, economisești și acumulezi.

Acest Nivel de Ordine este guvernat de Legile Universale sau ordinea divină pe care le experimentăm zi de zi în viața noastră și pe care dacă învățăm să le folosim în favoarea noastră putem produce transformări uimitoare.

Legile Universale nu sunt ezoterice, ci sunt legi care se regăsesc în toate sistemele din natură, de la sistemul microscopic până la sistemul cosmic.


În cei 9 pași din acest ghid te învăț cum să folosești Legile Universale pentru a-ți aduce ordine în bani și pentru a-ți dizolva blocaje mentale și emoționale care te împiedică să evoluezi.

Acest Nivel de Ordine este guvernat de Legile Universale sau ordinea divină pe care le experimentăm zi de zi în viața noastră și pe care dacă învățăm să le folosim în favoarea noastră putem produce transformări uimitoare.

Legile Universale nu sunt ezoterice ci sunt legi care se regăsesc în toate sistemele din natură, de la sistemul microscopic până la sistemul cosmic.


În cei 9 pași din acest ghid te învăț cum să folosești Legile Universale pentru a-ți aduce ordine în bani și pentru a-ți dizolva blocaje mentale și emoționale care te împiedică să evoluezi.

Dacă te confrunți cu următoarele blocaje acest ghid îți va oferi drumul exact prin care să te eliberezi de ele și să aduci un nou nivel financiar în viața ta.

  • Ai emoții de anxietate, frică, furie, nemulțumire în legătură cu banii

  • Nu ceri banii pe care crezi că îi meriți, nu-ți crești prețurile, nu poți cere mai mulți bani

  • Cheltuiești emoțional

  • Urmezi tiparele părinților și nu-ți place acest lucru

  • Îți este frică să pierzi bani și nu-i investești

  • Vrei să faci bani fără efort și de aceea ajungi să-i pierzi

Acest Ghid este EXACT ceea ce ai nevoie!

Cine sunt eu?

Expertiza mea este să identific și dizolv blocaje mentale și emoționale și tipare limitative în legătură cu banii cu instrumente bazate pe coachingul sistemic și legile universale.

Sunt certificat internațional ca si Coach Sistemic și Facilitator Demartini și am susținut sute de clienți să treacă la următorul nivel financiar și de viață.

Acompaniez clienții care vor să construiască avere, prosperitate și bunăstare pe termen lung să își construiască un drum împlinitor, echilibrat și predictibil către acestea.

Ce ofer clienților mei diferit?

  • Propria experiență dificilă în ceea ce privește relația cu banii, sute de greșeli financiare pe care le-am decodat și înțeles, sute de instrumente de creștere financiară și spiritualitate pe care le-am testat si bineînțeles rezultatele pe care le am in acest sens.

  • Psihologie și transformare unde lucrez zilnic cu indivizi ca sa-și înțeleagă provocările, emoțiile, blocajele și să aducă un nou nivel de ordine și acțiune în viața lor prin coachingul sistemic și metoda Demartini

  • Lucrul cu lideri si antreprenori din companii TOP 100 si acceleratoare de start-up-uri pe care i-am acompaniat in creșterea afacerilor prin programe de învățare si dezvoltare organizațională

Banu Maria Cristina - Toate drepturile rezervate - Termeni și condiții | Politica de confidentialitate | Politica cookies